Hirdetés

Megint új dizájnt kap a Google Play Áruház



|

Kevesebb mint fél év alatt harmadszor adta ki az új, Material Theme alapján készített dizájnnyelvet a Google.

Hirdetés

Kevesebb mint hat hónap alatt harmadszor adja ki az új Material Theme alapján felépített dizájnt a Google a Play Áruházhoz. Aki ugyanis áprilisban vagy májusban megkapta az új dizájnt, attól visszavonták a frissítéseket. Ez logikus lépés volt, hiszen a folyamatot azért állították meg, hogy fontos javításokat végezzenek el. 

Hirdetés

A 9to5Google jelentése szerint a napokban harmadszor is elindította a frissítést a Google, több androidos felhasználónál ugyanis ismét elérhető lett az új dizájn. Sajnos egyelőre nem egyértelmű, hogy ezúttal minden jól sikerült-e, és mindenki megkapja-e a változtatásokat (vagy megint visszahívják azokat). 

Mivel a Redditen sokan azt állítják, hogy nem látnak különbséget, ezért feltehetően csak korlátozottan állította át a felhasználókat a Google az új Play Áruházra. 

Az új dizájn keretében egyébként már minden fehér, a színes sávokat száműzték mindenhonnan. Számos fület teljes mértékben eltávolítottak, egyes elemeket pedig hivatkozások alá rejtettek. 

A legnagyobb esélye annak van az új Play Áruházzal találkozni, aki legalább a 15.8.23-as verziót használja. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.