Hirdetés

Mégis lesznek gombok a Samsung Galaxy Note 10-en



|

A gombok nélküli prototípus nem ment át a Samsung szigorú tesztjein. Egyre valószínűbb viszont, hogy nem lesz jackcsatlakozó.

Hirdetés

Nemrég nagy port kavartak azok a jelentések, amelyek szerint a Samsung megválna a fizikai gomboktól a Galaxy Note 10-en. Van azonban egy olyan megbízható forrás, aki az utóbbi időkben rendre hitelesnek bizonyult, és mást állít ebben a témában. 

Hirdetés

Ice Universe konkrétan azt mondja, hogy a Galaxy Note 10-en ugyanúgy lesznek fizikai gombok, mint a korábbi csúcsmodelleken. Az értesülései szerint ugyanis a gyártó tesztelt olyan prototípust, amelyen nem voltak fizikai gombok, azonban ez a változat nem ment át a Samsung alapos és szigorú tesztjein. 

A népszerű szivárogtató kitért arra is, hogy bár maradnak a fizikai gombok, a jackcsatlakozót minden jel szerint elveszíti az új modell. Vannak persze, akik kételkednek ebben, elvégre a Samsung végig kitartott a jackcsatlakozó mellett, amikor a többi gyártó a nagyobb akku beépítésére hivatkozva megvált a porttól. 

A Galaxy Note 10 a várakozások szerint augusztusban mutatkozik be, így hamarosan gombamód szaporodnak majd a pletykák a készülékről. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.