Hirdetés

Megjelent az új Nova Launcher



|

A Play Áruházból is tölthető már a Nova Launcher 5.3, amelyben már Google Now is van.

Hirdetés

A Nova Launcher régóta sokak egyik kedvenc launchere Androidon, és a programnak nemrég megérkezett egy fontos frissítése a Google Play Áruházba. 

Hirdetés

Az 5.3-as stabil verzió már a Google Now-t is támogatja, még ha nem is alapból. Ez volt a felhasználók egyik legtöbbet benyújtott kérése az évek során. 

A platform korlátozásai miatt a Google Now kizárólag a Pixel Launcherben és a Google Now Launcherben lehetett benne, azonban a Nova Launcher fejlesztői megoldották, hogy egy extra APK telepítésével a Nova Launcher is kínálhassa ezt az extrát. 

A Nova Google Companion telepítése mellett arra kell figyelni, hogy a Nova Launcher 5.3-as verziója fusson a készüléken. 

A Google Now integrációja mellett számos hibajavítással és optimalizációval is kiegészítették a launchert. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.