Hirdetés

Megjelent a WordPress-suli



|

Legújabb digitális kiadványunkat ajándékba adjuk a februári PC World magazin mellé.

Hirdetés

Tevékenységeink nagy részét ma már online végezzük, így napjainkra egy apróbb vállalkozás számára is elengedhetetlenné vált az internetes jelenlét. Egy honlap összeállításának folyamatába azonban sokan nem mernek belevágni, pedig ez koránt sem olyan bonyolult, mint azt gondolnánk. A megfelelő tartalomkezelő rendszerek bevetésével ugyanis néhány percnyi munkával elérhető, hogy egy működőképes felület fogadja az oldalunk látogatóit. Kiadványunkban a WordPress használatának segítségével kalauzoljuk végig olvasóinkat a honlapkészítés folyamatán és kínálunk rengeteg tippet, trükköt, és kiegészítőt, melyekkel a végleges weboldalunkat teljes mértékben személyre szabhatjuk.

Ízelítő a tartalomból:

- Így készíts webshopot!
- A leghasznosabb kiegészítők
- Kódokkal előcsalt funkciók
- Mobilra optimalizált oldalak
- Teljesítmény mindenek felett

A magazint 250 forintért már megvásárolhatod digitális, táblagépekre optimalizált formában a Digitalstand oldalán, valamint a pénteken megjelenő februári PC World részeként, amelyhez ajándékba adjuk legújabb digitális kiadványunkat.

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.