Hirdetés

Megjelöli az érdekesebb helyeket a Google Térkép



|

A kiterjesztett valóságból merít az érdekes helyek megjelölésére kitalált funkció, amit az Utcaképbe építenek be a Google Térképen belül.

Hirdetés

A Google Térkép egyik nagyon kedvelt szolgáltatása a Street View, amely segítségével gyakran könnyebb odatalálni a kinézett helyre, mint csak az utcanév alapján. Az utcaképes nézet negatívuma, hogy az üzletek és vendéglátó helyek értékelései itt nem láthatóak. A Google viszont nagy erőkkel dolgozik ennek pótlásán, és a 9to5Google szerint most külön információs pontokkal jelölik meg az érdekesebb helyeket. 

Hirdetés

Alapvetően a kiterjesztett valóságra építő funkcióról van szó, amely kattintható pöttyöt jelenít meg a helyszíneken. A felugró ablak minden információt mutat, amit a Google Térkép normál nézete, vagyis leírást, értékelést, véleményeket, fogyasztási árszintet. 

A Google már teszteli az újítást, de szokás szerint még csak néhány amerikai városban. Azt nem tudni, hogy szélesebb körben mikor válhat elérhetővé, ráadásul a tesztelés jelenleg csak Androidon és webes környezetben zajlik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.