Hirdetés

Meglepő módon vérzett el a Motorola Razr 40 Ultra a legismertebb strapateszten



|

A Motorola hajtogatós telefonja olyat tud, amit semmi más.

Hirdetés

A Motorola még márciusban erősítette meg, hogy egy újabb készülékkel gyarapítja az összecsukható Razr okostelefonok sorát, amely a nemzetközi forgalmazásban csak júniusban vált valóra az idehaza 460 ezer forintos áron kínált Razr 40 Ultra boltokba kerülésével.  

A 6,9 hüvelykes LTPO AMOLED-kijelzőt, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 processzort és tárhelytől függően 8/12 GB memóriát tartogató újdonság az Egyesült Államokban Razr Plus néven fut, nemrég pedig a strapatesztek királyához, Zack Nelsonhoz (JerryRigEverything) is eljutott, akit alaposan sikerült meglepnie.

Hirdetés

A közel 8 millió feliratkozóval bíró youtuber tesztjén ugyanis egy olyan módon vérzett el a Motorola üdvöskéje, amivel még a sokat látott Nelson sem találkozott: a mobil ellentétes irányba történő meghajlításakor nem a központi, flexibilis kijelző vagy a keret adta meg magát, hanem a hátlapot borító Gorilla Glass Victus tört szilánkokra. A meglepő jelenet 6:05-től látható:

A tüzetesebb vizsgálat során kiderült, hogy az anomália oka a hátlapi üveg mögött megbúvó üreges rész, amely miatt a videós ujja könnyedén be tudta nyomni a méregdrága okostelefon külső burkolatát. A tanulság tehát annyi, hogy ha a Motorola Razr 40 Ultra mellett döntesz, érdemes óvatosan bánnod a hátlappal.

Nem a Lenovo szárnyai alá tartozó gyártóé azonban az egyetlen hajtogatós telefon, amely mostanság feltűnést keltett Nelson tesztjén. Két hete a Google újdonsága, a Pixel Fold is megjárta a csatornát, amely különösen gyengének bizonyult a hajlítással szemben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.