Hirdetés

Mégsem lesz olyan hatalmas a Huawei Mate 20 Pro



|

A sokat pletykált 6,9 hüvelykes kijelző valójában 6,24 hüvelykes lesz, a szenzorsáv ellenére azonban remekül néz majd ki, mint a legutóbbi szivárgás is bizonyítja.

Hirdetés

Alig több mint egy hónap, és a Huawei bemutatja a Mate 20 és a Mate 20 Pro készülékeit. Eddig úgy nézett ki, hogy az utóbbi hatalmas, 6,9 hüvelykes OLED-kijelzőt kap, lekerekített szélekkel. 

Hirdetés

Steven Hemmerstoffer ezt a mítoszt most lerombolta, ugyanis a kiszivárgott CAD-tervek alapján a Mate 20 Pro kijelzője mindössze 6,25 hüvelykes lesz. 

A pletykákból azonban igaz volt, hogy az új zászlóshajó igen termetes szenzorsávot lógat a képernyőbe. Ebben lesz a Face ID riválisa, vagyis a Huawei saját arcfelismerője. A kijelző széleit pedig éppen úgy kerekíti le a Huawei, mint azt a Samsung teszi évek óta. A szivárogtatók tehát úgy tűnik, csak a panel méretével lőttek mellé. 

A Mate 20 Pro belsejébe az új, 7 nm-es Kirin 980-as chip kerül majd, minimum 6 GB RAM-mal és 128 GB tárhellyel. Ez utóbbi nem lesz bővíthető. A tripla kamera ezúttal is 40, 20 és 8 megapixeles szenzorokból áll majd, monokróm és telefotós kiegészítésekkel. Az akkumulátor állítólag 4000 vagy 4200 mAh-s lesz, az Android 9 Pie rendszerre pedig az EMUI 9.0 kezelőfelületet húzzák rá. 

Eközben előkerült egy makett is, amin jól látható, hogyan fest majd az új modell. A Mate 20 Pro (és a Mate 20) október 16-án, Londonban mutatkoznak be. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.