Hirdetés

Megszabadul a Skype egyik verziójától a Microsoft



|

Egyetlen alkalmazásban kombinálja a Microsoft az eddigi Skype for Windows 10 és Skype for Desktop megoldásait.

Hirdetés

Senki ne lepődjön meg, ha a Windowsból a Skype egyik verziója csak úgy eltűnik. A Microsoft úgy döntött, hogy egyetlen alkalmazás formájában egyesíti az eddigi Skype for Windows 10 és Skype for Desktop megoldásait. A korábbi két verzió egyesítése persze hoz magával néhány változást, így például meg kell szabaduljon néhány funkciótól a redmondi csapat a további fejlesztések érdekében. 

Hirdetés

A jövőben így már csak Skype for Windows 10 néven fut a chatszolgáltatás, amely az asztali megoldás örökségének hála már könnyebben bezárható és nem feltétlen indul el automatikusan. Fejlettebb a tálcán lévő ikon is, jelzi az új üzeneteket például. Az Intézőből már közvetlenül oszthatóak meg fájlok, egy videohívásban pedig 9 videós ablak is lehet. A háttér cserélhető a beszélgetésekben, a chatek moderálhatóak és egyéb fejlesztések is akadnak, például a hívásvezérlők vagy Meet Now terén. 

Ezzel egyszerre törölt is funkciókat a Microsoft, amelyek egyelőre nem támogatottak: nem lehet például az outlookos névjegyekkel szinkronizálni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.