Hirdetés

Megszabadulhatunk az Instagram az egyik legidegesítőbb funkciójától



|

Egy kiszivárogtatott képernyőfotó szerint a jövőben rejtve maradhat a küldő előtt, hogy olvastad-e a neked írt üzenetét.

Hirdetés

Az Instagram 2010-es indulása óta sok változtatáson, bővítésen esett át. Az eredetileg fényképek és videók megosztására,  képek filterezésre, feliratozására fejlesztett alkalmazás, a Meta-univerzum tagjaként 2013-ra olyan sikeres lett, hogy felhasználóinak száma átlépte a 100 milliós álomhatárt. Körülbelül innentől kezdve sorolhatjuk a platformot az önálló közösségi oldalak közé. Folyamatosan bővülő szolgáltatásival elsősorban a fiatalabb korosztályt igyekszik megcélozni.

A sok praktikus funkciók közül egyet már régóta hiányolnak a felhasználók, ez a sunnyogáshoz való jog tiszteletben tartása, vagyis, hogy ne kapjon a rendszer automatikusan értesítést az üzenet küldője, ha elolvastuk a nekünk írtakat.

Hirdetés

Erről az újdonságról hivatalos közlemény még nem látott napvilágot, csak egy ügybuzgó X/Twitter-felhasználótól, Alessandro Paluzzitól tudunk róla. Ez nem az első hasonló húzása, tulajdonképpen sportot űz abból, hogy belsős információkat szerez meg és posztol ki közösségi platformokról. Most ezt az infót egy képernyőfotó formájában tette közzé.

Posztja szerint az Insta egy olyan opción dolgozik, hogy egy kattintással letilthatóvá tegye a "megtekintve" státusz megjelenítését. A státusz mellett eddig az is megjelent, hogy mikor olvastuk el a kapott üzenetet. Ha az új funkciót bevezetésre kerül, mindez már egy kattintással kikerülhető lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.