Hirdetés

Megszólalt az ASUS a Zenfone elkaszálása kapcsán



|

A gyártó tisztázta a közel 10 éves múltra visszatekintő széria jövőjét.

Hirdetés

Az ASUS nemrég dobta piacra a 2014 óta futó Zenfone-sorozat aktuális képviselőjét, az általunk is tesztelt Zenfone 10-et, amelyben ismét egy jól megépített, remek teljesítményt nyújtó kompakt zászlóshajót tisztelhetünk.

Épp ezért is volt meglepő, hogy a napokban a tajvani sajtó a széria teljes beszántásáról kezdett cikkezni, arra hivatkozva, hogy a gyártó feloszlatja a Zenfone-ért felelős csapatot, a gaming eszközökre koncentráló ROG-divízióba csoportosítva át a munkatársakat. 

Miután a pletyka az egész világot bejárta, az ASUS is kénytelen volt megszólalni az ügyben, közleményben tudatva, hogy szó sincs a Zenfone termékcsalád leállításáról.

Hirdetés

"Szeretnénk foglalkozni azzal a pletykával, hogy az ASUS Zenfone 10 lesz a sorozat utolsó generációja, és hogy az ASUS Zenfone termékcsaládot leállítják. Ez nem igaz. Folytatjuk a telefonos üzletágunk két fő termékcsaládját, a ROG Phone-t és a Zenfone-t. Az ASUS erősen elkötelezett az okostelefon-üzletágunk és az ügyfeleink iránt."

- írta a tajvani vállalat, azt is hozzátéve, hogy később a 2024-es kínálattal kapcsolatban is számíthatunk tőlük bejelentésekre. Így tehát jó kövér hírlapi kacsának bizonyult a nagy múltú Zenfone-széria búcsúja, s ahogy a nép bölcsesség tartja, akinek indokolatlanul keltik a halálhírét, az többnyire hosszú életűnek bizonyul.

Ami az ASUS aktuális ajánlatait illeti, a Zenfone 10 mellett a tavasszal megjelent ROG Phone 7 és ROG Phone 7 Ultimate alkotja a repertoárt, amelyek a mobilos játékokért lelkesedő közönség igényeit igyekeznek kiszolgálni, gaming-funkciók széles skálájával és a legújabb Zenfone-t is hajtó Snapdragon 8 Gen 2 chippel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.