Hirdetés

Megszünteti a Chrome fizetős kiegészítőit a Google



|

A következő hónapokban minden fizetős kiegészítőt leállít a Google, ami a böngészőjéhez készült.

Hirdetés

Azok a fejlesztők, akik valamilyen úton pénzt akarnak keresni a beépülőjükkel, más megoldást kell találjanak. A Google hétfőtől kezdve nem engedi a fizetős beépülők létrehozását, bár erről az irányelvről már március óta lehetett tudni. A Google azért döntött így, mert egyre több kétes tranzakciót látott, amik alapvetően a felhasználók kizsákmányolására irányultak. 

Hirdetés

A Google az egyes funkciókat fokozatosan állítja majd le a következő hónapokban, februártól pedig a meglévő kiegészítők sem kérhetnek pénzt a felhasználóktól - legalábbis a Chrome Web Store rendszerén keresztül... 

A Google ezen felül nagy erőkkel próbálja csökkenteni a spam jellegű kiegészítők terjedését, a duplikátumokat, valamint próbálja megfogni azokat a fejlesztőket, akik manipulálják az értékeléseket vagy az értesítésekkel játszanak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.