Hirdetés

Megújult főképernyőt hoz az iOS 13



|

A 2019-ben esedékes, Yukon kódnevű iOS 13 elsősorban az iPadek megújítására koncentrál.

Hirdetés

A Bloomberg egyik munkatársa, Mark Gurman a Twitteren pletykált arról, hogy milyen újításokat hoz az információi szerint a 2019-ben várható iOS 13. 

Hirdetés

A Yukon kódnéven ismert projekt állítólag kifejezetten az iPadekre koncentrál majd. Az Apple áttervezi a tableteken látható főképernyőt, frissül a fájlkezelő, és frissítések érkeznek az Apple Pencilhez is. 

Amennyiben Gurman értesülései hitelesek, akkor az Apple fülekkel újít majd az appokon belül. Megosztott képernyőnézetben emiatt lehetőség lesz ugyanazon alkalmazással feltölteni a kijelző mindkét oldalát. Egy válaszban Gurman kitért rá, hogy az áttervezett felület egy részét az iPhone-ok is megkapják. 

Bizonyos pletykák szerint a jövő évi Yukon projekt igazából az idei iOS 12 része lett volna eredetileg. Az Apple azonban arra kényszerült, hogy ezúttal inkább a teljesítményt és a biztonságot javítsa, és elhalassza a komolyabb újításokat. Az iOS 12 már a jövő havi WWDC-n bemutatkozik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.