Hirdetés

Megvan a következő nagy Apple-esemény dátuma, fontos bejelentésekre számíthatunk



|

Kitűzte az Apple a WWDC 2022 időpontját, ahol az iOS, az iPadOS, a macOS és más operációs rendszerek fontos újításai kerülnek majd középpontba.

Hirdetés

Várhatóan számos új terméket bejelent még az idei év folyamán az Apple az iPhone SE és a Mac Studio mellé, frissülhetnek laptopjaik és asztali számítógépeik is (meg nyilván a Watch és a fő iPhone-széria is). A WWDC azonban mindig a szoftverekről szól, a fejlesztői konferencia nyitónapján tartott előadásból azt tudhatjuk meg, milyen újításoktól lesz kényelmesebb, hatékonyabb az iOS, iPadOS, macOS, WatchOS és tvOS használata.

Ezt minden évben júniusban rendezik meg, idén sem lesz másképp.

Hirdetés

Ahogy a járvány éveiben, úgy idén is főleg online zajlik az esemény, június 6-10. között a fejlesztők előadásokon, workshopokon vehetnek részt, illetve a nyitónapon néhányan ellátogathatnak majd az Apple Parkba. Hétfőn, várhatóan este 7-kor adják majd le magát az előre rögzített a keynote-ot, melynek során a felhasználók számára is érdekes frissítéseket fogják taglalni. Számíthatunk rá, hogy a Swift programozási nyelvről is szó fog esni, lévén a meghívóban a program logója látható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.