Hirdetés

Megvan a következő Samsung Galaxy Unpacked esemény időpontja



|

A Samsung idén már a harmadik Unpacked eseményt tartja. De mit várhatunk tőlük?

Hirdetés

A Samsung már két Unpacked eseményt is tartott idén, és úgy tűnik nem lassítanak, még ebben a hónapban megtartják a harmadikat is.

A dél-koreai vállalat a tegnapi napon küldte ki a médiának a meghívókat az eseményre, arról viszont semmit nem árultak el, hogy mivel fognak foglalkozni az eseményen. A korábbi két Unpacked telefonokkal (Galaxy S és Galaxy A széria) foglalkozott, így nem tartjuk valószínűnek, hogy most is ez a kategória lesz terítéken.

Hirdetés

Hasonlóan a korábbi két bemutatóhoz, ez az alkalom is online lesz megtartva, és most is követhető lesz, a Samsung weboldalán előben közvetítik majd április 28-án.

Azt nehéz lenne megmondani, hogy milyen eszközöket láthatunk majd, ezzel kapcsolatban ugyanis nagy csend van, azért egy kiszivárgott roadmap alapján van egy-két tippünk.

Ugyan a korábban napvilágot látott idősáv alapján április 14-én kellett volna megtörténnie ennek az eseménynek, a mindössze két hetes csúszáson túl eddig minden stimmel. Ha a jövőre nézve is pontosak a jóslatok, akkor április 28-án egy PC orientált Unpacked következik, amelyen jó eséllyel találkozhatunk majd a Tab S7 Lite-tal, ami júniusban meg is jelenik majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.