Hirdetés

Megvan a Xiaomi Mi 11 hivatalos magyar ára



|

Egyre inkább a zsebükbe kell nyúlni a Xiaomi készülékek vásárlóinak is, ezt bizonyítja az Mi 11 árazása is.

Hirdetés

Pár napja már kiszivárgott a Xiaomi Mi 11 európai ára, ma viszont már nem kell tovább találgatnunk, ugyanis bejelentették a hivatalos magyar árakat is az egyes modellekre. 

A pontos Mi 11 ajánlott fogyasztói árak a következőképpen alakulnak: a 128 GB-os változatért 299 990 forintot, míg az kétszer ekkora kapacitással bíró 256 GB-os verzióért nem kevesebb mint 319 990 forintot kell fizetnünk. Mindez tökéletesen összecseng a cég épp most formálódó üzletpolitikájával, ugyanis immár jóval combosabb teljesítményt kínálnak, ennek pedig ahogy azt sejteni lehetett, meg is van az ára. 

Hirdetés

Cseppet sem meglepő, hogy a 27%-os áfa országában, de úgy általában egész Európában más árazást kaptak ezek a készülékek, mint az anyaországban: Kínában ugyanis 4000 jüanba, azaz nagyjából 185 ezer forintba kerül a "kisebb" Xiaomi Mi 11.

Az alábbi videóban közelebbről is megcsodálhatjátok az új Xiaomi Mi 11-et és annak tartozékait. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.