Hirdetés

Megvan, hogy mikor frissülnek Android 9 Pie-ra a Huawei okostelefonjai



|

Hamarosan hivatalosan is elérhetővé válik az Android 9 Pie és ez EMUI 9.0 a drágább Huawei és Honor okostelefonokra.

Hirdetés

A Huawei egy ideje már béta formában teszteli az Android 9 Pie frissítést a régebbi okostelefonjaira. Nemrég azonban végre kiderült, hogy mikor startol el az Android 9 Pie és az EMUI 9.0 ezeken a korábbi készülékeken. 

Hirdetés

Ha minden jól megy, akkor november 10-től válik elérhetővé az új rendszer a Huawei korábbi okostelefonjain. 

Természetesen elsőként a korábbi zászlóshajók frissülnek, vagyis a P20 és a P20 Pro, valamint a Mate 10, Mate 10 Pro és Porsche Design RS verzió. Emellett a Honor 10, a Honor View 10, a Honor Play is elsők között kapja meg a frissítést. Ezzel a Mate 20 és a Mate 20 Pro táborához csatlakoznak majd az eszközök. 

Az EMUI 9.0 minden akkumulátorral és teljesítménnyel kapcsolatos fejlesztést tartalmaz, amit a Google eszközölt, illetve a Huawei is dobott be néhány saját újítást, például a gesztusvezérléses navigációt. 

A november 10. egyébként azt is jelenti, hogy az augusztus 6-i hivatalos megjelenést figyelembe véve a Huawei nagyjából képes volt tartani a 90 napon belüli frissítési ígéretét. Mindez remek hír, bár nem tudni, hogy a Project Treble vagy a Huawei mérnökök érdeme. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.