Hirdetés

Megvan, mikor jön a Samsung következő nagy leleplezése



|

A Galaxy Z Fold4 és Z Flip4 mellett az új Galaxy Watch okosórákat is elhozhatja a közelgő Unpacked-esemény.

Hirdetés

Az elmúlt években megszokhattuk, hogy a Samsung augusztusban is tart egy nagy szabású termékbemutatót, így nem volt merész feltételezés, hogy az idén sem marad el a műsor, melynek keretében a várakozások szerint a Galaxy Z Fold4 és Z Flip4 hajtogatós okostelefonokról, valamint a Galaxy Watch5-sorozatról ránthatják le a leplet.

A napokban két jól ismert szivárogtató, Evan Blass és Jon Posser is megszellőztette, hogy augusztus 10-e lesz a nagy nap, most pedig maga a koreai gyártó is megerősítette a dolgot, ám egy kicsit meg kellett dolgozni az információért.

Hirdetés

A hivatalos bejelentést ugyanis egy rejtvény formájában ejtették meg a Samsung Mobile Twitter-fiókján. A #samsungunpacked hashtaggel közölt első két képen egy rakás karaktert és színes köröket láthatunk, ezeket kell összevetni a harmadik képen található megoldókulccsal, így jön ki a "081022" számsor, avagy 2022. augusztus 10-e.

A Samsung azt ígéri, hogy "valami nagyszerűbbel" rukkol elő a nevezetes napon, a műsor tartalmát tekintve viszont sajnos nem kaptunk megfejthető feladványt. A hajtogatós mobilokon és az okosórákon túl mindenesetre akár a Galaxy Buds2 új verziója, vagy számozott utódja is tiszteletét teheti az Unpackeden, mivel a vezeték nélküli fülhallgató is tavaly augusztusban mutatkozott be.

Akárhogy is legyen, mi már biztosan ott leszünk a bemutatón, beszámolunk mindenről, amit tudni érdemes.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.