Hirdetés

Megvan, mikor láthatjuk a OnePlus új csúcsmobilját és a OnePlus Buds 2 Pro fülest



|

A OnePlus végre elárulta, mikor mutatja meg a OnePlus 11-et.

Hirdetés

Habár a cég egyik társalapítója, Pete Lau már két éve a nagy visszhangot kiváltó Nothing felett bábáskodik, az Oppóhoz tartozó OnePlus halad tovább a kitaposott úton, és továbbra is szállítja a közkedvelt OxygenOS (Kínában ColorOS) operációs rendszerrel hajtott mobilokat. A mindössze 9 éve létező márka következő nagy dobása a OnePlus 11 lesz, melynek kapcsán már bővelkedünk a pletykákban, most pedig a hivatalos bemutató dátumát is megtudtuk.

A OnePlus ugyanis elárulta, hogy 2023. február 7-én, az indiai Új-Delhiben tartja majd az ünnepélyes leleplezést, ahol nemcsak a következő generációs csúcsmobil, de a OnePlus Buds 2 Pro vezeték nélküli füles is előbújik a színfalak mögül.

Hirdetés

A februárra időzített show azt jelzi, hogy a OnePlus 11 az elődjéhez képest később érkezik, a OnePlus 10 Prót ugyanis már januárban megmutatták.

A menetrend valószínűleg ugyanaz lesz, mint eddig: előbb Kínában/Ázsiában teszik elérhetővé a készüléket, majd némi csúszással a világ többi részére is beköszön. A OnePlus 10 Pro esetében ez márciusra időzített globális rajtot jelentett, így az immáron Pro-jelző nélkül nyomuló OnePlus 11 nemzetközi megjelenésére is ekkor érdemes leghamarabb számítani.

Ami a specifikációt illeti, a pletykák alapján egy 6,7 hüvelykes, LTPO AMOLED-kijelzős (120 Hz) telefont kapunk Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzorral, tárhelytől függően 8/12/16GB memóriával és tripla lencsés (50 MP széles, 32 MP telefotó, 48 MP ultraszéles) hátlapi kamerarendszerrel.

A OnePlus Buds 2 Prót illetően pedig arról csiripelnek madarak, hogy ez teljesen le fogja váltani a 2021-ben bemutatott OnePlus Buds Prót, a fő újdonságai pedig az LDHC-kodek és a Google Fast Pair támogatása lesz. A csúcsmobilt és a Bluetooth-t érintő információkat ugyanakkor még nem erősítették meg hivatalosan, így semmit sem vehetünk biztosra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.