Hirdetés

Megvan, mikor mutatkozik be a Huawei P50 sorozat



|

Nem kell már sokat várnunk a hivatalos leleplezésre.

Hirdetés

Bár a Huawei az amerikai szigorítások miatt veszített egy kicsit a lendületéből, még mindig az egyik legnépszerűbb mobilgyártó, és természetesen idén is bemutat majd új csúcskészülékeket. A P50 széria következik a sorban, melynek leleplezése napokon belül megtörténik.

Eddig csak pletykálták, most viszont a Huawei hivatalos Weibo-oldalán is megjelent a dátum: július 29-én, kínai idő szerint 19:30-kor (ez nálunk 13:30) fogják elárulni, mire lesznek képesek az új készülékek.

Hirdetés

Pletykák szerint a P50 alap változatába egy LTE-s Snapdragon 888 chipset kerül, a többi pedig a Kirin 9000 lapkát használhatja, és akkor válthatnak Snapdragon 888-ra, ha a chipgyártás újra a helyére billen. Az is borítékolható, hogy HarmonyOS 2.0 fut majd a készülékeken, és beszélik, hogy 66W-os gyorstöltést fognak majd támogatni, sőt, a P50 Pro 135 wattos töltővel érkezhet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.