Hirdetés

Megvan, mikor mutatkoznak be az új Macek



|

Napokon belül sor kerül az Apple következő műsorára, ami egy kissé kiszúr a hazai érdeklődőkkel.

Hirdetés

A rajongói elvásárok szempontjából eddig kissé felemás képet mutat az Apple őszi szezonja, hiszen az iPhone 15-széria és az új Apple Watch okosórák szeptemberi leleplezését követően nem kaptunk új iPadeket, csupán egy jóárasított Apple Pencil-modellt prezentált a cég, és azt is csak egy szimpla sajtóközlemény formájában.

Aki az ünnepek előtt még további izgalmakra vágyik, az így már csak a Macekben bízhat, most pedig úgy tűnik, hogy a cupertinóiak végül nem is lógják el a számítógépes kínálat frissítését.

Hirdetés

Az Apple ugyanis nemrég bejelentette, hogy október 31-én újabb eseményt tart "Scary Fast" (Félelmetesen Gyors) néven, ami jó eséllyel a Macek körül forog majd. A bemutató teljes mértékben virtuális lesz, így a sajtó és a nagyközönség is a vállalat saját weboldalán, vagy az alább beágyazott YouTube-streamen követheti nyomon.

Ezúttal viszont Magyarországról csak az éjszakai baglyok élvezhetik a leleplezést, az Apple ugyanis rendhagyó módon úgy időzítette a bemutatót, hogy közép-európai idő szerint nem a szokásos este 7, hanem hajnali 1 órakor kerül sor rá. Így történhet meg, hogy a hivatalosan október 30-án lezajló Scary Fast-keynote nálunk már október 31-re esik.

A leleplezés tartalmát tekintve csak pletykákra támaszkodhatunk. Az almás hírekre szakosodott 9to5Mac várakozásai szerint a műsor nagy attrakciója az M2 és M2 Pro processzorral frissülő iMac lehet, illetve egy átdolgozott 13 hüvelykes MacBook Prót is kaphatunk, szintén M2 és M2 Pro erőforrásokkal, Touch Bar nélkül és MagSafe-csatlakozóval. Mindemellett arra is van némi esély, hogy az Apple megvillanthatja az M3-as processzort, ám erre egyetlen komoly forrás sem fogad nagy összegben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.