Hirdetés

Megvannak a Xiaomi új csúcsmobiljainak magyar árai, ezt kapják az előrendelők



|

A Xiaomi 12-es okostelefon-szériája mellett megtudtuk az új okosóráik és fülhallgatójuk hazai árát is.

Hirdetés

Bő két hete tartotta meg a Xiaomi legújabb, nemes egyszerűséggel 12-nek nevezett okostelefonjai leleplezését, ahol kiderült az is, mennyit kérnek euróban a 12X, 12, és 12 Pro készülékekért. Ez alapján nem mindig könnyű kiszámolni, forintban nagyjából milyen árcímke kerül majd rájuk, de nemrég a Xiaomi hazai képviselete ezt is elárulta, legalábbis azt, hogy ők milyen fogyasztói árakat szánnak az új mobiloknak. Emellett a hozzájuk kapcsolódó kiegészítők árát is leleplezték, ami azért is érdekes, mert ezek a Xiaomi 12-es széria előrendelői akcióiban is részt vesznek.

Hirdetés

A belépőszintet a szérián belül a Xiaomi 12X képviseli, ami 8 GB RAM-mal és 128 GB belső tárhellyel érkezik, ezért 270 ezer forintot kell majd nagyjából kifizetnünk. A megkülönböztető jelzőket mellőző Xiaomi 12 szintén 8 GB RAM-mal és 128 GB belső tárhellyel bír alapesetben, ezért 340 ezer Ft-ot kérnek majd el várhatóan a boltok, az viszont nem derült ki, mennyivel kerül majd többe a 256 GB-os változat. Végül a felhozatalt a Xiaomi 12 Pro teszi teljessé, a 12 GB memóriával és 256 GB háttértárral szerelt készülék mellé viszont már 450 ezer Ft-os árcímke kerül majd.

A Xiaomi ezzel egy időben a gyártó által nyújtott előrendelői ajánlatokat is bemutatta, így például elárulták, akik április 10-ig megrendelik az alacsonyabb kategóriás 12X-et, egy Xiaomi Buds 3 fülhallgatót kapnak ajándékba. Ez sem elhanyagolható ajándék, ugyanis a teljesen vezeték nélküli hangeszközöknek 60 ezer forint lesz az ajánlott fogyasztói ára. Akik viszont a normál Xiaomi 12 vagy a Pro mellett teszik le a voksukat április 24-ig, azok egy még nagyobb értékű ajándékot, egy Xiaomi Watch S1 okosórát kapnak az új mobiljuk mellé, amit külön 90 ezer forintra áraztak be. Egyébként ez az akció április 10-ig még egy extrával rendelkezik, az első időszak előrendelői különleges csomagolásban kapják meg az új készüléküket.

Az utolsó infómorzsa, amit nyilvánosságra hozott a Xiaomi, az az új okosórájuk kistestvére, a Xiaomi Watch S1 Active ajánlott fogyasztói ára, ami 70 ezer forint. Az összes felsorolt eszköz magyar megjelenése egyébként áprilisban esedékes a gyártó szerint.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.