Hirdetés

Megzsarolták a Disney-t a hackerek



|

Ellopták A Karib-tenger kalózai 5-öt, amelyet ki is szivárogtatnak, ha a Disney nem fizet váltságdíjat a hackereknek.

Hirdetés

Május 26-án lenne A Karib-tenger kalózai 5-nek a bemutatója, azonban ha néhány hackeren múlik, akkor már hamarabb meglátjuk, ráadásul nem kézikamerás felvételen. A filmet ugyanis ellopták, és váltságdíjat követelnek érte. 

Hirdetés

A Disneyt azzal zsarolták meg a támadók, hogy ha nem fizetnek, kiszivárogtatják a filmet. A hackerek hatalmas összeget követelnek Bitcoinban, és részletekben adják ki a filmet egészen addig, amíg a váltságdíj egészét meg nem kapják. 

A jelentések szerint az FBI már nyomoz az ügyben, a Disney pedig nem törik meg, tehát nem fizet a támadóknak. 

Állítólag a dolgozókat már tájékoztatták a helyzetről, de azt nem erősítették meg, hogy erről a filmről van szó. A nagyon várt folytatásban Javier Bardem játssza a nagy gonoszt, Jack Sparrow (Johnny Depp) ellenfeleként. Visszatér Will Turner (Orlando Bloom), Elizabeth Swann (Keira Knightly), továbbá Hector Barbossa (Geoffrey Rush) is. 

Joachim Ronning rendező szerint bár ez a finálé kezdete, azt nem tudni, hogy ez az utolsó, vagy következik majd 10 további rész belőle. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.