Hirdetés

Menő lesz a Samsung Galaxy S10 Lite



|

Az Infinity-O kijelzőt nagyon vékony káva veszi majd körbe, ráadásul a keret alul sem lesz vastagabb, mint máshol.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy jövőre a fúrt kijelző lesz a divat, és az is tiszta sor, hogy a legjobbat a Samsungtól kapjuk, a Galaxy S10+ és a Galaxy S10 formájában. A legnépszerűbb mégis a Galaxy S10 Lite lehet, hiszen ez a modell olcsóbb lesz, és bár nem kap lekerekített szélű kijelzőt, a panel így is lenyűgöző lesz a szivárgások szerint. 

Hirdetés

Előkerült egy fotó a képernyő védőborításáról, amely arról árulkodik, hogy a kijelző elképesztően vékony kávával rendelkezik, és a legjobb, hogy a keret alul sem lesz vastagabb, mint máshol. Az androidos gyártóknál ezzel eddig mindig gond volt, ugyanis alul csatlakozik a kijelző. 

Amennyiben a Samsung tényleg ilyen trendi külsővel mutatja be a Galaxy S10 Lite-ot, akkor messze megelőzi a riválisait, főleg, hogy az iPhone XR az LCD-panel miatt vaskos kávát kapott. 

A csúcsmodellhez hasonlóan a Galaxy S10 Lite is QHD+ felbontású Super AMOLED-panelt kaphat, 19:9 képarány helyett azonban csak 18,5:9 képaránnyal. A hátlapra a lite modellen csak két kamera kerülhet, míg a normál verzióra három, a pluszosra pedig négy (szelfikamerából egy, egy és kettő). A nagyobb modellek alapból 128 GB tárhellyel kezdenek majd, a lite "csak" 64 GB-tal. Egyéb tekintetben mindhárom egyforma lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.