Hirdetés

Méregdrága LED-szalaggal készül az ünnepekre a Philips



|

Piszkosul sokba kerül, de legalább okos és jó hosszú a Philips Hue család legújabb tagja.

Hirdetés

A világítós tökök ideje lejárt, rohamosan közeledik az év végi ünnepi időszak, a leglelkesebbek pedig már most azon törik a fejüket, idén hogyan díszítsék fel a lakást vagy házat. Elengedhetetlen kellék a rengeteg dísz, illatosító, mindenféle karácsonyi kiegészítő, ronda pulcsik és zoknik, na meg persze a LED szalagok, és egyéb világítók, amik megkoronázzák a hangulatot.

Miközben a legtöbben megelégszenek a klasszikus, zöld borítású LED izzósorral, ami minden háztartásban fellelhető, akik egy kis extrára vágynak, hamarosan lecsaphatnak a Philips Hue termékcsalád legújabb darabjára, a Festaviára, ami egy 250 mini LED-et összekötő, 20 méteres szörnyeteg.

Hirdetés

Feltehetően sokan vásárolnak évről évre újabb égősort, hiszen vagy a tápcsatlakozója keveredik el, vagy megtörik a kábel, esetleg teljesen eltűnik a dobozok között a kellék. Itt nem kell anyira félni a meghibásodástól, így egy picikét indokoltabbnak tűnik az ár, de ezzel együtt is hajmeresztően sok 160 dollár, azaz adók nélkül körülbelül 63000 forint a Festaviáért.

Na persze az is remek, hogy ez az okos LED szalag teljesen kompatibilis a Philips Hue appal és összekötő eszközökkel, így szinkronizálható a többi okos kiegészítővel, és zenéhez is tökéletesen igazodik.

A Philips Hue Festivia hazai megjelenéséről egyelőre nincs információnk, de talán nem is annyira életbevágó megvásárolni, hiszen időzíteni és távolról ki- és bekapcsolni ennél sokkal egyszerűbben is lehet, például egy okos falialjzattal. Ez persze csak egy tipp.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.