Hirdetés

Méregdrága órával trollkodta meg H. Moser az Apple Watch-ot



|

A svájci óramester visszatért és elkészítette újabb ikonikus Apple Watch kinézetű óráját, amely egyszerre mechanikus és digitális. És 9 millió forintba kerül.

Hirdetés

2015 óta H. Moser számos Apple Watch változatot mutatott be különböző színekben és anyagokkal elkészítve, amelyeknek elnevezése az Alp Watch. Úgy tűnik, hogy a most bemutatott Alp Watch Final Upgrade modell (amint a neve is mutatja) valószínűleg az utolsó ilyen óra, amivel szórakoztatni fogja az embereket, ugyanis az ára 30.800 dollár. Igen, jól írtuk. Átszámítva ez kicsit több mint 9 millió forintot jelent.

Az óra a valaha előállított legsötétebb, Vantablack anyagból készült, amely a látható fény akár 99,965%-át is képes elnyelni. Elképesztő részletességgel dolgozták ki mind kívül, mind belül. Szemből meg sem lehetne különböztetni egy Apple Watch-tól, csak az oldalán lévő tekerő gomb buktatja le.

Hirdetés

A belsejében egy gyönyörű, kézzel készített HMC 324-es kaliber fekszik, amely arany és ezüst színekben pompázik. Ha a kijelzőt bekapcsolt állapotában nézzük, akkor hat órakor minden alkalommal az Apple iOS, macOS és watchOS rendszerekre jellemző töltési szimbólum villan fel.

Alább megtekinthetitek az óra bemutató videóját:

Ti viselnétek ezt az órát? Persze, ha mondjuk nem ilyen drágán...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.