Hirdetés

Merőben új dizájnról árulkodik a Sony mobilos kedvcsinálója



|

Hajlított hátlapra és megújult dizájnra számíthatunk - elvileg az MWC-n debütál az Xperia XZ2.

Hirdetés

Bár a Sony többször hangsúlyozta, hogy nem a Samsungot és a többi óriást akarja legyőzni a mobilpiacon, azért az MWC-n debütáló újdonságai még izgalmasnak ígérkeznek. 

Hirdetés

A Sony az egyik legismertebb androidos okostelefon-gyártó. Általában 6 havonta dobta piacra a legújabb csúcskészülékeit, ugyanakkor a dizájn alapvetően mindig ugyanaz maradt. Ez évek óta így van, azonban a dizájn sokak szerint mostanra elfáradt. 

Join us. 26.02.18 #SonyMWC

Sony Mobile (@sonyxperia) által megosztott bejegyzés,

A pletykáknak megfelelően az MWC-n végre dizájnt válthat a Sony. Ehhez már kedvcsináló is van, ami pedig arra utal, hogy az új zászlóshajó hátlapja hajlított lesz. Ennek hála könnyebb lesz majd kézben tartani a készüléket. Ez azért is fontos, mert az Xperia XZ2 várhatóan már 18:9-es kijelzőre vált, közel keret nélküli kivitelben. 

Előkerült továbbá egy kép az Xperia XZ2 Compact prototípusáról is, pontosan hajlított hátlappal. A szivárogtató szerint ugyanakkor a végleges dizájn nem a képen látható lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.