Hirdetés

Messenger Rooms: itt a Facebook válasza a Zoomra



|

Egyszerre akár 50 ember is beszélgethet egymással a videohívás során, hála a Zoomra válaszul kiadott Facebook Messenger Roomsnak.

Hirdetés

A Messenger Rooms a Facebook konkrét válasza a Zoom ellen, és immáron használható a videohívásokhoz. Bárki kezdeményezhet ilyen chatet majd a Messengerben, de a Facebookon keresztül egyelőre csak Észak-Amerikában lehetséges ez. Idővel azonban még az Instagramon és a WhatsAppon is támogatott lesz a dolog. Mark Zuckerberg szerint a WhatsApp és a Messenger eleve a legnépszerűbb videohívós szolgáltatások közé tartoznak világszerte, de nagyobb csoportok számára ezek sem ideálisak. 

Hirdetés

A Messenger Roomsszal folytatott beszélgetésekben akár 50 ember is részt vehet egyidejűleg. A privát szobához egy link megosztása után tudnak csatlakozni a többiek, de akár a hírfolyamra is ki lehet tenni a nyitott társalgást. A szobák a csoportokban és az események oldalain is elérhetőek, és ezekből bárkit ki lehet dobni vagy zárni. 

A szobákhoz való csatlakozáshoz Facebook-fiók sem kell, igazából egy böngésző is elég. A megnyitást pedig a mobilos Messenger és Facebook appok, az asztali Messenger app és a Facebook oldala is támogatja. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.