Hirdetés

Mi a helyzet valójában a Samsung Galaxy S22-k kijelzőivel?



|

A Samsung kénytelen volt közleményben tisztázni, pontosan mit tud a Galaxy S22 és S22+.

Hirdetés

A közelmúltban bemutatkozott a Samsung új zászlóshajó-családja, az S22-es trió, melyből egyértelműen a Note-ot váltó Ultra modell a legizgalmasabb, de a két másikat is hiba lenne félresöpörni. Ugyanakkor a cég korábban nem kommunikált egyértelműen egy fontos részletet, így most pótolta ezt a hiányosságot.

Nem volt ugyanis teljesen világos, hogy képfrissítési ráta tekintetében milyen tartományok között tudnak mozogni az S22-k, valóban képesek-e 10 Hz és 120 Hz között variálni attól függően, hogy az épp futó alkalmazás mit követel meg.

Hirdetés

A Galaxy S22 Ultra valóban tud az 1-120 Hz-es tartományban mozogni, azonban az S22 és az S22+ kijelzői legjobb esetben is csak 48 Hz-ig mennek le. A rendszer képes ugyan 10 Hz-cel adatot továbbítani a kijelzőnek, de az változatlanul 48 Hz-en frissül. Igaz, hogy ez a szempont sokak számára valószínűleg nem kulcsfontosságú, de jobb tisztán látni, mi a valóság. A Samsung igyekezett megnyugtatni mindenkit, hogy a hardver nem változott, csak a kommunikációt módosították.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.