Hirdetés

Mi dönthetjük el, mennyi érzékeny tartalommal szeretnénk találkozni az Instagramon



|

Ha nem vagyunk elégedettek az alapértelmezett beállítással, akkor nyugodtan belepiszkálhatunk.

Hirdetés

Bizony vannak az internetnek nem éppen barátságos szegletei, és előfordul, hogy a közkedvelt közösségi oldalakon is megjelennek olyan tartalmak, amilyenekkel valaki egyáltalán nem akar találkozni böngészés közben. Az Instagramon már most is lehetősége van a felhasználóknak megvédeniük magukat például a sértő kommentektől vagy a nem elég kulturált emberektől, és most már arra is van lehetőség, hogy elrejtsünk bizonyos tartalmakat.

Hirdetés

A Facebook bevezetett egy új, Sensitive Content Control nevezetű funkciót az Instagramra, amellyel a felhasználó döntheti el, hogy mennyi érzékeny tartalmat szeretne látni a Felfedezés, vagyis az Explore részen. Habár értelemszerűen vannak szabályok arra, mit lehet posztolni az Instagramra, és mi jelenhet meg a platform ezen szekciójában, de előfordulhat, hogy valami nem tiltott, mégis felzaklathat másokat.

Az új beállítást használva eldönthetjük, hogy csak részben, vagy esetleg nagyobb mértékben szeretnénk elrejteni a problémásnak vélt tartalmakat, és természetesen arra is van lehetőségünk, hogy engedélyezzük azok megjelenését. Ám fontos megjegyezni, hogy a 18 éven aluli felhasználók számára nem elérhető ez utóbbi opció, így nekik a jelek szerint mindenképp alkalmazniuk kell némi cenzúrát.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.