Hirdetés

MI segítségével bővítettek ki híres mémeket és fotókat, íme az eredmény



|

A Photoshop bétaverziójában elérhető Generative AI Fill funkció néha egész jól kitalálja, mi maradhatott le képekről.

Hirdetés

Dolgozni kell még az MI-alapú képgenerátorokon, hogy jól tudjanak például embereket rajzolni, és ne fura, torz alakok szülessenek - a Midjourney-nek ez már kiválóan megy, de a Photoshopba épített Generative AI Fill funkció egyelőre nem működik kifogástalanul, bizonyára ezért nem is élesítették, csak a program béta változatában lehet próbálgatni.

A funkció automatán is képes dolgozni, de szöveget is beírhatunk, hogy jobban el tudja képzelni, mivel kellene kitöltenie az üres területeket.

Hirdetés

Egy twitterező (X-ező), StepnEurope mémekkel és legendás fotókkal kísérletezgetett, az eredmény pedig minimum érdekes, még ha nem is kifogástalan. Látszik, hogy a program nagyjából tudja, mit kellene csinálnia, de sokszor absztrakt épületeket, objektumokat alkot, és az emberek megalkotása sem megy neki egyszerűen. Az alábbi galériában StepnEurope képei láthatók (fehér keretben az eredeti képpel, körülötte azzal, amit a Photoshop odaálmodott), amiket nem szerkesztett utólag, csak posztolta, amit generált.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.