Hirdetés

Mi történik, ha tíz powerbankkel töltünk egy iPhone 12 Pro Maxot?



|

Egy videós kipróbálta, hogy tíz, egyenként 20 000 mAh-s powerbank vagy egy hálózati adapter segítségével tölthető-e gyorsabban az Apple csúcskészüléke.

Hirdetés

Felmerülhet a kérdés, hogy szabad-e például egy 16 hüvelykes MacBook Pro 96W-os töltőjéhez csatlakoztatni egy iPhone-t, nem lesz-e a készüléknek baja, vagy nem veszít-e az akksi az élettartamából. A válasz az, hogy nem: a modern, iPhone 8 utáni készülékek (beleértve az iPad Prókat és a 3. generációsnál újabb iPad Aireket) esetében 18W-tól felfelé használható a gyorstöltés, és okosan belövik maguknak, mire van szükségük. 

Ezért nem is vártunk nagy meglepetést (vagy felrobbanó telefont) TechRax tesztjétől, amiben azt próbálta kideríteni, tíz, némi mókolással egyetlen iPhone 12 Pro Maxhoz csatlakoztatott, 20000 mAh-s kapacitású powerbank vagy egy 18W-os hálózati töltő eteti-e gyorsabban a készüléket.

Hirdetés

Bár eleinte biztató volt, hogy a csutkára merített eszköz a powerbankekhez való csatlakoztatás után rögtön 2%-os töltöttséget mutatott, végül a hálózati töltés volt a hatékonyabb. A tesztet - vagy nem is tudjuk, ez-e a legjobb szó rá - az alábbi videóban nézhetitek meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.