Hirdetés

Elég rosszul időzítették a Skype frissítését



|

Sokan támaszkodnak most a járvány miatt a Skype szolgáltatásra, ezért is nagy a felháborodás, hogy pont most frissít a Microsoft.

Hirdetés

A koronavírusjárvány hatására az emberek tömegei kezdtek el otthonról dolgozni és tanulni, sokan pedig a Skype-ot használják videokonferenciára. Éppen ez az oka, hogy rengetegen dühösek a Microsoftra, amiért az éppen most frissítette a szoftvert. Ennek jelenleg létezik hagyományos asztali kiadása és modern appja is Windows 10-re. Sok különbség van a kettő között, és az alkalmazás ezúttal sokat is változott. Többek között Twitteren panaszkodnak arra, hogy az új app korai verziójából rengeteg kiváló funkció kikerült. 

Hirdetés

Egyesek odáig mennek, hogy azt állítják minden jó dolgot kivett a Skype appból a Microsoft, így a People app integrációját, a szinkronizációt az Outlookkal és az automatikus bejelentkezést. Ezek egyelőre csak az előzetes verzióból hiányoznak, de a módosítások arra utalnak, hogy a Microsoft hamarosan a stabil kiadásban is meglépi a változtatásokat. 

A módosítás hátterében állítólag az áll, hogy a cég közelebb akarja hozni egymáshoz a Skype eltérő verzióit. Ez viszont némi áldozattal jár, olyan funkciók eltávolításával, amelyeket szerettek és szívesen használtak az emberek a Microsoft Store-ban lévő appban. Nem biztos, hogy erre a legalkalmasabb időpontban kerítettek sort.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.