Hirdetés

Miért az LG C1 tévé az egyik legjobb választás a játékokhoz?



|

Az LG C1 egy kiváló tévé, különösen játékosoknak. Elmeséljük egy videóban, milyen funkciói miatt ajánlott gyűjteni erre.

Hirdetés

Lehet erős gépünk, választhatunk modern konzolt, de ha a megjelenítő, amihez csatlakoztatjuk, nem elég korszerű, nem a maximális élményt kapjuk. Ezért érdemes olyan tévét választani, ami minden szempontból megfelel a játékhoz.

A 4K és a HDR10 támogatás alap, a HDMI 2.1 erősen ajánlott, és az alacsony válaszidő is segít, hogy a lehető legjobb minőségben élvezhessük játékainkat. 

Hirdetés

Az LG C1 egy OLED tévé, de ez csak egyike azoknak a tulajdonságoknak, amik miatt tökéletes játékokhoz. A gyártó határozott célja volt a játékosok kiszolgálása, ezért gombnyomásra láthatjuk, hány FPS-sel fut épp az adott játék, aktív-e a FreeSync vagy G-Sync, illetve a késleltetéscsökkentés. A további, gamereknek hasznos funkciókról Kaci mesél az alábbi videóban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.