Hirdetés

Mikor a piac már letenne róla, a Huawei újra notchos telefont dob a piacra



|

Idén elvileg az Apple is a háta mögött hagyja, erre a Huawei visszanyúl a notchhoz.

Hirdetés

Amikor az Apple bemutatta az iPhone X-et, a piac teljesen megborult az akkor csodásan festő előlaptól, aminek a tetején egy szigetbe volt rejtve minden szükséges érzékelő. A versenytársak azonban hamar rájöttek, hogy ez szükségtelen, ma már csak apró kivágásokon kukucskálnak a lencsék és a szenzorok, sőt, van, aki már a kijelző alá rejtette ezeket.

Elvileg szeptember elején az Apple is részben elhagyja ezt a kivitelt, a Huawei viszont valamiért újra notchos telefont készít.

Hirdetés

A kínai gyártó szeptember hatodikán fogja bemutatni a közönségnek a Huawei Mate 50 Prót, amiről mostanra számos információ szivárgott ki, most például az, hogy milyen kijelzőt tervez a mobilba szerelni a gyártó.

A hír a Digital Chat Stationtől származik, tőlük tudjuk, hogy a Huawei egy 1,5K-s (ez egyébként helytelen használat) kijelzővel látta el a Mate 50 Prót. Ehhez hasonló kijelző először a Redmi K50 Ultrában volt, és 2712x1220-as felbontással rendelkezett. A kiszivárgott fotókon a telefonra tervezett képernyővédők láthatóak, amin tisztán látszik, hogy bizony egy notch is helyett kapott az előlapon.

A Mate 40 sorozat is szokatlan képernyőaránnyal és pixelfelbontással érkezett, de ezúttal arra számítunk, hogy a Mate telefonok magasabbak lesznek anélkül, hogy szélesebbek lennének. A hivatalos bejelentésig már csak nyolc nap van hátra, reméljük, hogy addigra többet megtudunk a Mate 50 szériáról.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.