Hirdetés

Minden eddiginél részletesebben megcsodálható a Samsung Galaxy Watch4 Classic



|

Újabb szivárgás árulkodik a Galaxy Watch3 utódjáról.

Hirdetés

A Samsung okosóráinak következő generációjáról hónapok óta keringenek a pletykák, legutóbb június végén került az internetre néhány, gyárinak tűnő fotó. Az akkor még június 28-ra várt bemutatóból viszont végül nem lett semmi, most pedig újabb képek és renderek árulkodnak egy teljesen máshogy festő óráról.

A legfrissebb infók szerint a Samsung-órák új sorozata két változatban érkezik majd: a Galaxy Watch4, vagy Watch4 Active nevű egyszerűbb, strapabíró kivitelben, ami mellé kapunk egy prémium opciót is Galaxy Watch4 Classic néven.

Hirdetés

Ezúttal az utóbbiról tudunk állítólagos képekkel és egy 360 fokos renderrel szolgálni. A pletykák most augusztusra saccolják a bemutatót, s ahogy az az Android Headlines által megosztott képanyagon is látható, a Watch4 Classic egy konzervatív, de sportos megjelenésű modell lehet, fekete/szürke/fehér színekben.

A közismert szivárogtató, Evan Blass jóvoltából pedig forgás közben is megcsodálhatjuk a kütyüt, a fehér mellett a fekete és a szürke kivitelben is.

Jelen ismereteink alapján a Galaxy Watch4 Classic három méretben (42, 44, 46 mm) érkezhet, elforgatható lünettával. A pletykák szerint az óra vízállóságáról az IP68, a törésállóságról pedig  a MIL-STD-810G szabvány gondoskodhat.

Ami pedig a költségeket illeti, a Watch4 Classic esetében 470 eurós (Magyarországon adóval együtt kb. 210.000 forint), a Watch 4 Active esetében 350 eurós (idehaza kb. 156.000 forint) európai árról szólnak a pletykák.

A bemutatóra a várakozások szerint legközelebb az egyelőre dátum nélküli, de valamikor augusztusban esedékes Unpacked Eventen kerülhet sor, ahol a Samsung legújabb hajtogatós mobiljait, a Galaxy Z Foldot és a Flip 3-at is leleplezhetik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.