Hirdetés

Minden földi jóval köszönt be a Hisense kompakt lézerprojektora



|

A Hisense C1 Laser Mini egy apró testben ötvözi a prémium projektorok legjobb tulajdonságait.

Hirdetés

A közel 30 éves múltra visszatekintő Hisense-nek bőven akad tapasztalata a szórakoztató elektronikában, amit a nyár során az egészen brutális, 2,5 méteres képátlóval támadó BM66D LCD-televízió leleplezésével bizonyított a gyártó.

Aki viszont valami ennél is nagyobbra vágyik, annak már a projektorok környékén kell nézelődnie, ebben pedig szintén számíthatunk a Hisense-re, a márka legújabb attrakciója ugyanis egy kompakt projektor, ami prémium vizuális élményt ígér a vásárlóknak.

Hirdetés

A tripla lézeres kialakítású, 1,2:1-es vetítési aránnyal dolgozó Hisense C1 TriChroma Laser Mini Projector 4K-s felbontással, 1600 ANSI lumenes maximális fényerővel és 2.000.000:1-es kontrasztaránnyal támad, amihez 65-100 hüvelykes, vagyis 165-762 centiméteres képátló társul, így a nézőknek aligha kell majd hunyorogniuk a részletek felfedezéséhez.

A remek képminőséget szolgálva a C1 Laser Mini a BT.2020 színskála 110%-át fedi le, valamint támogatja a Dolby Vision, a HDR10 és a HLG HDR-formátumokat is. Az eszközön a Hisense saját VIDAA okostévés operációs rendszere fut, amellyel az olyan nagy streaming szolgáltatók tartalmait is elérhetjük, mint a Netflix, a Disney+ és az AppleTV+. A kép finomhangolását automatikusan is elvégezhetjük, hála a mesterséges intelligenciára épülő Auto Magic AI Adjustment funkciónak.

A Hisense újdonsága természetesen nem néma, beépített 20 W-os JBL zajkeltők gondoskodnak a hanghatásokról, amelyek a Dolby Atmos szabványt is támogatják. A MEMC mozgássimítással felvértezett C1 Laser Mini mindössze 24,6 x 18 x 21, 6 centiméternyi helyet követel magának, amihez 4,6 kg-os súly társul. A projektor forgalmazása már el is kezdődött, Európában 1999 eurós áron.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.