Hirdetés

Minden játékos álma a Cooler Master gamer kapszulája



|

A székeken túl is van élet, méghozzá nem is akármilyen.

Hirdetés

A tajvani Cooler Master mostanában nagyon belelendült a gamer termékekbe: csak néhány napja leplezték le a high-tech rezgőmotorokkal felszerelt széküket, most pedig valami annál is extrémebbel kontráztak rá saját magukra.

A legújabb dobásuk az Orb X Game Pod, ami egy minden földi jóval felszerelt kapszula az elvonulásra vágyó játékosok számára.

Hirdetés

A 2.1-es hangrendszerrel és RGB -világítással érkező, tojásforma kuckó több ponton is állítható motoros fotele maximális kényelmet biztosít, a látványt pedig akár három 27 hüvelykes, vagy egyetlen 49 hüvelykes monitoron is élvezhetjük. Hogy az összkép letisztult maradjon, a Cooler Master egy rejtett rekeszt alakított ki a PC, vagy a konzol tárolására a kapszula hátsó részében.

A feketében és fehérben is piacra kerülő termék valamelyest hasonlít az Acer korábban bemutatott, Thronos Air nevű állomására, ám a CM megoldása jóval zártabb, futurisztikusabb hatást kelt. Az Orb X egyelőre nem kapott hivatalos árat és megjelenési dátumot, de a gyártó szóvivője a Tom's Hardvare-nek úgy nyilatkozott, hogy valamikor december környékén lehet esedékes a rajt, 12-14 000 dolláros árcédulával.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.