Hirdetés

Minden kép és specifikáció kiszivárgott a Samsung Galaxy S24 családról, a bemutató időpontja is



|

Már a Samsung Galaxy S24 bemutató pontos idejét is tudjuk, és nem is kell rá sokat várni.

Hirdetés

Augusztus óta folyamatosan újabb és újabb forrásból szivárognak a részletek a Samsung 2024-ben érkező csúcskategóriás telefonjai kapcsán. Az eddig napvilágott látott adatok alapján lesznek olyan újítások, amiknek örülni fogunk, és olyan megoldások is, amik sokaknak csalódást okoznak majd. Nem kell már sokat várnunk a hivatalos bejelentésre, de addigra alig marad már olyan részlet, amivel meglepetést tud majd okozni a vállalat.

Ezúttal az egyik legmegbízhatóbbnak tartott szivárogtató, Evan Blass szállította a híreket. Első körben az alábbi visszaszámlálós GIF-et, amelyről kiderült, hogy a következő Galaxy Unpacked eseményre 2024. január 17-én este 7 órakor kerül majd sor.

Hirdetés

A hatalmas Galaxy AI feliratból arra következtethetünk, hogy - nem túl meglepő módon - a mesterséges intelligencia is a középpontba kerül.

Az alábbi grafika pedig gyakorlatilag mindent megerősít, amit eddig megtudtunk a készülékekről. A Galaxy S24 Ultra esetében a gyártó elengedi a 8 GB RAM-mal szerelt kiadást, az akkumulátor kapacitását azonban nem növelik. 

A korábbi pletykák alapján csak 3x és 5x optikai zoomra lesz képes a telefotó kamera, így a 2x és 10x értékeket croppolással éri majd el a készülék. A pontos töltési értékek nincsenek feltüntetve, de a megadott intervallumokból arra következtethetünk, hogy az alap modell 25 W, míg a nagyobbak 45 W sebességgel képesek tölteni.

Pontosan négy hét múlva minderre hivatalosan is fény derül majd a januári Galaxy Unpacked eseményen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.