Hirdetés

Minden kiderült a Moto G9 Plus mobilról, az üzemidő bajnoka lehet



|

Fotók és specifikációk is vannak, így igazából mindent megtudtunk a Moto G9 Plus okostelefonról, amelybe hatalmas akkumulátort építenek.

Hirdetés

A Motorola általában Plus verziót is piacra dob a G szériás mobiljaiból, a múlt havi Moto G9-et azonban most nem kísérte ilyen változat. Szerencsére azonban lesz, a szlovák Orange mobilszolgáltató jóvoltából pedig gyakorlatilag minden ki is derült előre az új okostelefonról. Roland Quandt vette észre a szolgáltató adatbázisában a Moto G9 Plust, ami 170 x 78,1 x 9,7 milliméteres és 223 grammos. Elég hatalmas tehát, és minden szempontból nagyobb, mint a sima G9. 

Hirdetés

A készülék 6,81 hüvelykes TFT-kijelzőt kapott 2400 x 1080-as felbontással, 128 GB tárhellyel és 64 megapixeles fő kamerával. A 4 GB RAM viszont maradt, ahogy a microSD-foglalat és a hatalmas, 5000 mAh-s akku is. Az ujjlenyomat-olvasót oldalra helyezték át. 

Szlovákiában elvileg 255 euróba kerül majd az új mobil, és kékben már biztosan lesz. Evan Blass szerint azonban arany színű változatra is számíthatnak az érdeklődők. Azt nem tudni, hogy mikor jön a G9 Plus, de ezek alapján hamarosan bemutatkozik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.