Hirdetés

Minden kiszivárgott a Razer Phone 2-ről



|

Az újonnan előkerült képeken a második-generációs gamertelefon hátlapja is látható.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy október 10-én bemutatkozik a Razer második-generációs gamertelefonja, a Razer Phone 2. Pletykák már voltak róla, és azt is tudtuk, hogy az előlapja alapvetően nem változik. Most azonban az igen megbízható Evan Blass kiszivárogtatta a renderelt képeket a készülékről. 

Hirdetés

A Razer Phone 2 a képeken szinte minden szögből látszik. Alapvetően minden passzol az eddigi pletykákhoz. A hátlap ugyanakkor érdekesnek bizonyul. A dupla kamera új helyre költözött, a Razer logó fölé. A LED-es vaku pedig a két szenzor közé került ezúttal. 

A Razer logó úgy tűnik, hogy villog, ami pedig arra utal, hogy a Chroma RGB szoftver valóban megjelenik a készüléken. Evan Blass szerint a logó ezúttal valóban meg lesz világítva. 

A hátlapról hiányzik továbbá az ujjlenyomat-olvasó. Ez arra utal, hogy a Razer vagy oldalra költözteti, mint legutóbb, vagy pedig a kijelzőbe ágyazza. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.