Hirdetés

Minden tele lesz az iPhone 8-cal



|

Idén minden az iPhone 8-ról szólhat, a Morgan Stanley szerint az idei Apple telefonok fele iPhone 8 lesz.

Hirdetés

Annyira még nincs közel az iPhone 8 bemutatója, de már rég óriási mennyiségű hír és pletyka van a készülékről. Azt is tudjuk például, hogy idén az Apple még csak részben vált OLED-kijelzőkre. 

Hirdetés

A Morgan Stanley elemzői szerint azonban az Apple nagyobb arányban hozhat idén OLED-paneleket, mint azt a szakértők eddig várták. 

Novemberben még 50 millió OLED-panelre számítottak a cég szakértői, most ezt 50 és 100 millió közé lőtték be, a Samsung kapacitásának fényében. 

A befektetőknek szóló anyagban a Morgan Stanley már kétszer annyi OLED-es iPhone-t említ. Ez azt jelenti, hogy míg eddig az iPhone 8 az idei felhozatal 33 százalékát tette volna ki, addig most arra számítanak, hogy az összes iPhone 50 százalékát adja majd az iPhone 8. A Foxconn hatalmas dömpingre készül, ami a gyártást illeti. 

Miért akar majd valaki frissíteni az új iPhone 8-ra? Az OLED-kijelző mellett a 3D-s arcfelismerés lesz igazán vonzó. A kijelzőről egyébként azt pletykálják, hogy nem lesz lekerekített, marad lapos a panel. 

Miközben a Samsung csak idén 9 milliárd dollárt fektetett az OLED-panelek gyártásába, addig az Apple 2 évre már alá is írt vele, épp egy 9 milliárdos megállapodást. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.