Hirdetés

Mindenki megnyugodhat: mégsem tiltja a felnőtt tartalmakat az OnlyFans



|

Gyorsan meggondolta magát a szolgáltató.

Hirdetés

Bár alapvetően nem csak arra jó az OnlyFans, hogy az amatőr pornósok újabb felületen kereshessenek pénzt, a felhasználók jelentős része ezért használja a szolgáltatást. Emiatt érte váratlanul a közösséget, amikor - pont azután, hogy elstartolt egy családbarát app - bejelentették, hogy október elsejétől jelentősen korlátozzák a megosztható tartalmakat, kiszorulnak a keményebb felvételek.

Ezt az üzemeltetők a banki partnerek által gyakorolt nyomással indokolták, de most úgy néz ki, ez már nem aktuális.

Hirdetés

Twitteren jelentették be, sikerült bizonyosságot szerezniük arról, hogy a továbbiakban is támogatni tudják majd a közösséget, ezért felfüggesztették a tervezett változtatásokat. Ennek következményeképp minden marad a régiben, a tartalomgyártók azt osztanak meg, amit csak akarnak (és nem ütközik törvénybe), senkinek nem kell új platform után néznie.

Kérdéses, hogy kik fognak maradni, tudva, hogy bármikor betilthatják tevékenységüket, és kik lesznek azok, akik megpróbálnak új platform után nézni. Utóbbiaknak nehéz dolga lesz, ugyanis olyan szolgáltatást, amilyet az OnlyFans kínál, nem nyújt más: bár a Patreon engedélyezi a meztelenséget, amíg annak megjelenítése művészi, a pornográfiát semmilyen formában nem.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.