Hirdetés

Mindenkinél elérhető lett a Facebook Messenger sötét módja



|

A Facebook világszerte elérhetővé tette a Messenger üzenetküldőjében a főleg este praktikus sötét módot.

Hirdetés

Elég régóta tudjuk, hogy a Facebook sötét módot tesztel a Messenger üzenetküldőjéhez. Egy darabig csak kevesek élvezhették ezt az újítást, később pedig bár mindenkihez eljutott, aktiválni nem lehetett a beállítások menün keresztül. 

Hirdetés

Eddig csak egy emojival trükközve lehetett elérni, hogy bekapcsoljon a Messenger üzenetküldő sötét módja. A trükk Android és iOS platformokon egyaránt működött. 

A Facebook most szerencsére könnyebbé teszi a sötét mód be- és kikapcsolását, ugyanis egy külön kapcsolót tett hozzá a beállítások menübe. A funkció aktiválásához elegendő ezt megérinteni. A profilképre történő nyomás után ráadásul egyből legfelül látható. A fehér app azonnal feketére változik, ezzel kímélve a szemeinket estefelé. A Facebook szerint alacsonyabb fényerőt használ az új sötét mód, de megtartja a kontrasztot és az élénkséget. A mobilok kijelzője sem tükröződik majd annyira. 

A közösségi óriás szerint a Messenger beállításaiban immáron mindenki eléri az új funkciót. Ha valaki nem látná, legyen türelmes, napokon belül lezárulnak a frissítések. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.