Hirdetés

Mindennél drágább lesz az iPhone 8



|

Egy elemző szerint a Samsung Galaxy S8+-nál is többe kerül majd az igazán új iPhone.

Hirdetés

Tudjuk, hogy az új iPhone drága lesz, de azt egyelőre nem, hogy mennyire. A UBS egyik elemzője, Steven Milunovich azonban megpróbálja megjósolni. 

Hirdetés

Milunovich szerint az Apple iPhone 8 drágább lesz, mint a Samsung Galaxy S8+. A 64 GB-os alapmodell vételára valahol 850 és 900 dollár között alakulhat.

A 256 GB-os modell már 1000 dollár lehet, míg az iPhone 7S és az iPhone 7S Plus 650 és 750 dolláros ártól startolhat. Vagyis a frissített készülékek ára nagyjából annyi lenne, mint a jelenlegieké. 

Milunovich ezeket a feltételezéseket a UBS Asia egyik hardveres elemzőjére, Arthur Hsieh munkájára alapozza. Hsieh azt becsülte meg, hogy az OLED-kijelzős iPhone 8 gyártása nagyjából 70-90 dollárral kerülhet többe az Apple-nek, mint amennyit egy iPhone 7 Plus előállításáért fizet. 

Ugyan a számítások logikusak és reálisak, egyelőre nem belsős adatokra építenek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.