Hirdetés

Egy helyen a legjobb Minecraft-mesterfogások



|

Tudod hogy kell felépíteni egy házat a semmiből? Vagy miként érdemes hozzákezdeni a játékfejlesztéshez? Legújabb Minecraft kiadványunkban megmutatjuk a trükköket. A füzetet ajándékba adunk az augusztusi PC World magazin olvasóinak.

Hirdetés

Sokkal több a Minecraft egy szimpla számítógépes játéknál, mint ahogy a focilabda sem egy szimpla labda és a LEGO sem pusztán építőkocka. Segítségével bármit létrehozhatunk, legyen szó tűzijátékról, egy ATM automatáról, vagy éppen egy önmagát felépítő házról, miként azt legutóbbi Minecraft táborunk is remekül bebizonyította.

A programozók ügyesen adagolták a programba az újdonságokat, ráadásul a rendszerhez számos külső kiegészítő, ügynevezett mod is kapcsolható, így napjainkra a Minecraft egy valód
platformmá vált, amely segítségével fejleszthető a kreativitás, a csoportmunka, könnyen elsajátíthatók alapvető mérnöki és a programozói készségek is. Magazinunkban bemutatjuk mi minden lehetséges a Minecraft felületén belül kedve a szimpla konzolokparancsoktól egészen a véletlenszám generátor megépítéséig.

Ízelítő a tartalomból:

- Parancsblokk és Redstone Wi-Fi
- Ház a semmiből
- A játékfejlesztés kezdete
- Robotok és számítógépek
- Megszépülő pixelek

A magazint 250 forintért már megvásárolhatod digitális, táblagépekre optimalizált formában a Digitalstand oldalán,  valamint az augusztusi PC World részeként, amelyhez ajándékba adjuk legújabb digitális kiadványunkat.

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.