Hirdetés

Minél előbb frissítsd a Firefox böngészőt, ha Androidot használsz!



|

Érkezett egy frissítés az alkalmazáshoz, ami befoltozott egy elég súlyos biztonsági rést.

Hirdetés

Ahogy PC-n, úgy mobilon és tableten sem kell beérnünk egyetlen internetes böngészővel, így például a továbbra is sokak által kedvelt Mozilla Firefoxot is magunkkal vihetjük útközben.

Ám nem olyan régen egy elég csúnya probléma ütötte fel a fejét a böngészővel kapcsolatban, amit kihasználva a hackerek a sütiken keresztül hozzáférhettek böngészési előzményeinkhez, és a korábban beírt adatok alapján viszonylag könnyedén bejuthattak a különféle fiókjainkba.

Hirdetés

Valamilyen furcsa oknál fogva csak az androidos változatot érintette a fenti exploit, ám időközben megérkezett a Firefox 88.1.3-as verziója, ami orvosolta a problémát, így határozottan érdemes feltelepíteni. Ezt pofonegyszerűen meg is tudják tenni, ha esetleg a Google Play nem csinálta volna meg már helyettetek.

Mindössze annyi a dolgotok, hogy ellátogattok a Store-ba, és megkeresitek a Firefox alkalmazás oldalát, ahol könnyedén frissíthettek is. Az új verzió elvileg 88.0.1-es néven érhető el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.