Hirdetés

Mini kiadás is jöhet a Samsung Galaxy Note 10-ből



|

Egyes piacokon elképzelhető, hogy Samsung Galaxy Note 10e vagy Galaxy Note 10+ modell is megjelenik majd.

Hirdetés

A Samsung Galaxy Note készülékei eddig is nagy figyelemnek örvendtek a különféle újítások miatt, idén azonban a gyártó nagy változtatásokra készül. Dél-koreai iparági jelentések szerint most először ráadásul nem csak egy, hanem egyenesen két modellt is piacra dob majd a cég. 

Hirdetés

A jelentések szerint a Galaxy S10e modell sikeresnek bizonyult (és Európában is igen népszerű), ezen felbuzdulva pedig a Samsung azt fontolgatja, hogy nem csak egy 6,7 hüvelykes Galaxy Note 10 érkezik majd. 

Az alkatrész-beszállítók szerint lesz kisebb Galaxy Note 10, de azt egyelőre nem tudjuk, hogy mekkora képernyőt kap. A Samsung természetesen nem reagált az ezzel kapcsolatos kérdésekre. Egyes tippek szerint a Samsung a Galaxy S10+ és a Galaxy S10 5G 6,4 és 6,7 hüvelykes képernyőit veszi alapul, ami a méretezést illeti. Azt nem tudni, hogy a sima Note 10-et egy Note 10e vagy egy Note 10+ kísérné. 

Korábbi pletykák szerint a Samsung gombok nélküli dizájnt is fontolgat, ezt viszont a szakértők egyelőre nem tartják valószínűnek. A jelentések alapján a Galaxy Note 10 augusztusban érkezik, ami az elmúlt évek alapján nem meglepetés. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.