Hirdetés

Mini, olcsó és átalaktható laptop lesz a Peakago



|

300 dollár lehet az ára a 7 hüvelykes, átalakítható laptopnak, aminek a neve Peakago.

Hirdetés

A GPD Pocket után jött a One Mix Yoga, majd elárasztották a piacot a mini laptopok, többek között a Topjoy és a Chuwi megoldásainak hála.

Hirdetés

A legújabb versenyző Peakago néven indul, és ez lehet az egyik legolcsóbb mini laptop. 7 hüvelykes, 1920 x 1200-as érintőkijelzőt kaphat, ami 360 fokban hátraforgatható. A Windows 10 S rendszer 8 GB RAM-mal és 128 GB tárhellyel gazdálkodhat, lesz jackcsatlakozó, microHDMI, USB-C port és microSD-olvasó, valamint WiFi, Bluetooth, 4500 mAh-s akku - mindez pedig 300 dollárba kerülne. 

A termék egyelőre nem megvásárolható, azonban hamarosan elindul a közösségi finanszírozási kampánya az Indiegogón. Sajnos a CPU ezúttal is a gyenge pont, most Intel Atom x5-Z8350 Cherry Trail chippel van dolgunk, ami igen gyengének mondható mai szemmel. 

Sajnos a közösségi finanszírozási projekteknél megszokhattuk, hogy semmi sem biztos, így kár lenne arra számítani, hogy a karácsonyfa alatt már Peakago laptop lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.