Hirdetés

Mit tud egy Garmin okosóra, ami kimondottan nőknek készült?



|

A Garmin Lily a gyártó szerint "az az okosóra, amire a nők vártak".

Hirdetés

Nemtől függetlenül mindenki számára hasznos lehet egy okosóra, és mind a tokok, mind a pántok esetében számottevő a választék a legtöbb gyártónál: különböző színek, méretek léteznek, hogy mindenki ízléséhez igazíthassa a divatkiegészítőként is viselt eszközöket. A Garmin úgy érezte, ez nem elég, és egy olyan okosórát készített, amit nők terveztek, nők számára.

A Lily két változatban kapható: a 199 dolláros Sport Edition alumíniumból készül és szilikonpánttal kapható, míg a rozsdamentes acél borítású Classic Edition 250 dollárba kerül, és bőrszíjjal adják. Elsősorban mérete teszi nőiessé: 34,5 mm-es az átmérője, tehát lényegesen kisebb, mint vetélytársai.

Hirdetés

Kör alakú, érintős, monokróm kijelzőt kapott - ez utóbbi tulajdonsága miatt kevésbé lehet csábító, de a Garmin állítólag az üzemidő miatt döntött ezen megoldás mellett, így öt napig bírja egy töltéssel. Szintén ellene szól, hogy nem lehet vegyíteni a pántokat, minden változat csak a hozzá illő színű szíjjal kapható.

Más Garmin készülékekhez hasonlóan képes mérni a lépéseket, figyelni az edzéseket, az alvást, a stresszt, a véroxigént, és segít a menstruáció, valamint a terhesség nyomon követésében. Nincs benne ugyanakkor GPS, nem lehet róla zenét hallgatni vagy fizetni vele, ami hasonló árkategóriájú termékeknél elérhető

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.