Hirdetés

Mobilárusító automatával támad a Xiaomi



|

Indiában a Mi Express Kioskok segítségével már úgy lehet Xiaomi okostelefont vásárolni, akár egy doboz kólát.

Hirdetés

A Xiaomi indiai leányvállalatának igazgatója, Manu Kumar Jain nemrég bejelentette, hogy Indiában az emberek új, eddig nem megszokott módon is vásárolhatnak már Xiaomi okostelefonokat és az ezekhez tartozó kiegészítőket. Konkrétan mobilárusító automatákat telepített a cég, így a kólához hasonlóan lehet beszerezni az okostelefonjait ezeken keresztül. 

Hirdetés

A gépeket Mi Express Kiosknak hívja a Xiaomi, és a Xiaomi termékei mellett Redmi és POCO márkájú eszközöket is kínál egy ilyen. Külön gomb van powerbankeknek, Bluetooth-hangszóróknak, fülhallgatóknak, szelfibotoknak és töltőknek is. Készpénz mellett bankkártyával és hitelkártyával, valamint UPI móddal is lehet fizetni az automatáknál. 

A Xiaomi vezetői utaltak rá, hogy Indiában hamarosan számos helyen felbukkanhatnak ezek a mobilautomaták - az ötletet többen értékelték, köztük a neves szivárogtató, Ishan Agarwal is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.